Новите кметски кръщелници и първото бебе за 2020 г. получиха подаръци от Денчо Бояджиев

Три семейства от община Разград получиха подаръци от Кмета на Разград Денчо Бояджиев днес.

По вече над 20-годишна традиция децата, родени на Празника на града 28 януари, стават кръщелници на Кмета. Всяка година за тях има парти, организирано от общинската управа, на което получават подаръци. Първият подарък обаче – бебешка количка – е за родителите им и се връчва дни, след като децата се родят.

Тази година към семейството на кръщелниците, които вече са 35 заедно с две тройки близнаци, се присъединиха още две момиченца.

В разградската болница „Св. Иван Рилски“ в деня на града се роди Асел Мехмедова Аптулова. Родителите на момиченцето – Аслихан Али Хюсеинова и Мехмед Аптулов Хюсеинов – са от село Дянково, Асел е второто им дете. В болница във Варна пък е родена Дуйгу Дженгиз Севджанова, родителите й – Сезен Мехмедова и Дженгиз Мехмедов живеят в Разград. Момиченцето е първото им дете.

Заедно с тях подарък – розова комбинирана бебешка количка Gala Moni – получиха и майката и бащата на първото бебе, родени в Разград през 2020 г. За Венета и Левент Вергюлови Неше също е първо дете.

Кметът Денчо Бояджиев отправи пожелания към младите родители да отглеждат с любов децата си, да са здрави и с късмет, да се радват на щастливото детство на дъщерите си.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]Присъедини се към нашите Facebook групи

Новини Разград
Новини Завет
Новини Исперих
Новини Кубрат
Новини Лозница
Новини Цар Калоян
Новини за Лудогорец
ЖК "Орел" - гр. Разград
кв. Бели лом - Разград
ЖК "Освобождение" - Разград
Новини - Североизточна България
Пътна обстановка и ПТП-та в област Разград
Върни се горе