Лудогорец мина и вторите тестове за коронавирус, мач с Левски ще има

Снимка: ludogorets.com

Лудогорец съобщават, че и вторият тест за коронавирус на всички от делегацията на Клуба, пътували до Милано за мача с Интер, е отрицателен.

През последните дни отборът на Лудогорец бе настанен в базата на националния отбор в Бояна, където изчака да мине необходимият период за втори тест, който да даде 100-процентова гаранция, че никой в Лудогорец не е заразен с коронавирус. По тази причина бе отложен и мачът с Арда.

YouTube

ПФК Лудогорец възстановява нормалния спортно-състезателен и тренировъчен процес и започва подготовка за предстоящия мач с Левски от турнира за Купата на България в четвъртък.

Ръководстовто на Лудогорец изказва специални благодарности на българското правителство, Военно-медицинска академия и на Кризисния щаб за борба с коронавируса за съдействието и съпричасността по опазване здравето на футболистите, треньорите и служителите в ПФК Лудогорец. 

ПФК Лудогорец благодари на всички, пътували до Милано, за проявения професионализъм, както и на семействата и близките на футболисти, треньори и служители за подкрепата и разбирането. 

Клубът благодари също така, както на БФС, така и на домакините на базата на националния отбор в Бояна за осигурение комфорт и спокойствие по време на престоя на ПФК Лудогорец. 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе