Пенсионерски клуб „Абритус“ вече е с нова база

Кметът Денчо Бояджиев и заместник-кметът Добрин Добрев посетиха новата база на пенсионерски клуб „Абритус“ и поздравиха членовете му с новата придобивка.
Клубът вече се помещава в сградата до Дома за стари хора, тъй като състоянието на предишната база е лошо и предстои ремонт. Това става ясно от пресцентъра на Община Разград.

YouTube

На новото място освен, че се чувстват по-уютно, членовете на пенсионерския клуб се увеличават – към тях се присъединили и неколцина обитатели на Дома за стари хора.

Музикално-поетичната програма – поздрав за гостите – започна със стихотворение на 13-годишната Кристислава Иванова, продължи с авторски стихове на част от дамите от клуба, те изпълниха и песни, посветени на Деня на жената 8 март.
25-те членове на пенсионерския клуб разказаха на представителите на местната власт за своите инициативи. Благодариха на Кмета Бояджиев за подкрепата, която получават от общинската управа, както и на областния лидер на Съюза на пенсионерите Иванка Петкова.

За празника си дамите получиха от Кмета Денчо Бояджиев и заместника му Добрин Добрев саксии с разноцветни циклами и пожелания за слънчев празник.
Гост на събитието бе и директорът на Дома за стари хора Лейман Тюлеоглуева.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе