4 зодии, които са скарани със спорта

Някои личности са родени за атлети. Спортуването им е хоби, имат нужда да тренират, за да се чувстват добре, състезатели са по природа и т.н. Но други не са толкова атлетични, бързо се изморяват, когато са на тренировка, не изпитват желание да спортуват често. Предпочитат да релаксират вкъщи, пред телевизора или на компютъра.

Ето кои зодии не са родени за спортисти.

Риби

Предпочитат да се занимават с изкуство, а и да си подремват. Сънуват интересни неща, затова обичат да си поспиват и през деня. Творят – рисуват, четат, пишат, пеят. Но спортът не е тяхната стихия. Обичат да се разхождат и понякога да карат велосипед, но с бавно темпо.

Близнаци

На Близнаците им се иска да са по-атлетични и да спортуват по-често. Редовно си обещават, че ще се захванат сериозно с тренировките и ще влязат във форма. Купуват си екипировка, записват се на определен спорт, говорят с треньор, но рядко успяват да спазят плана си. Ходят 2-3 пъти и бързо им става скучно. Намират си извинения, спират с тренировките и се отдават на забавления, ходене по кафета и ресторанти.

Козирог

Знаят, че тренировките са много полезни и искат да спортуват, но приемат това като някакво задължение. Все едно вършат домакинска работа, например. Сякаш това ги мъчи. Не им харесват отборните спортове, а и нямат много добра координация на тялото. Тренират, за да са здрави, но в повечето случаи – с нежелание.

Везни

Тези зодиакални знаци си обещават, че ще тренират здраво, ще станат много добри, но не успяват да си освободят време. Заети са с други свои задължения, доста са социални и не могат да осъществят целите си по отношение на спорта. Справят се по-добре, когато имат приятел, с който да спортуват заедно. Бързо се изтощават.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]Присъедини се към нашите Facebook групи

Новини Разград
Новини Завет
Новини Исперих
Новини Кубрат
Новини Лозница
Новини Цар Калоян
Новини за Лудогорец
ЖК "Орел" - гр. Разград
кв. Бели лом - Разград
ЖК "Освобождение" - Разград
Новини - Североизточна България
Пътна обстановка и ПТП-та в област Разград
Върни се горе