67 са заразените от COVID-19 в България

Генерал-майор професор Венцислав Мутафчийски обсъди с примиера Бойко Борисов тази сутрин още по-голямо затягане на мерките за спряване с коронавируса в страната ни. Това заяви самият Мутафчийски на редовния брифинг на Националния оперативен щаб във ВМА тази сутрин.

Взе се решение повече от двама възрастни да не се събират на открити пространства. Това означава, че в супермаркетите, банките, дрогериите, аптеките, държавните институции и застрахователните институции хората на опашките ще бъдат на поне 2 метра един от друг.

YouTube

Тази вечер влиза в сила забрана за влизане в България на граждани, пристигащи от рискови държави

67 са вече заразените от COVID-19 в България. В Италия има общо 3233 нови случая на заразени. Починалите са 349. В Иран новите случаия са 14 000. В Испания заразените са близо 10 000, като новозаразените са 2000, а 50 са починали. В Германия има 1359 нови случая на заразени, като общият брой става 7200 души. Франция има 1200 нови случая, а 6600 са общият им брой.

RazgradNews призовава всички съграждани да спазват стриктно предпазните мерки на правителството! Изолацията е най-ефикасното спасение! Стойте вкъщи!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе