Кирил Домусчиев пряко от болницата: Благодаря на медиците, които показват невероятен професионализъм

Кирил Домусчиев даде специално интервю пред Нова телевизия, на чиято е собственик чрез дружеството „Адванс Медиа Груп“. Бизнесменът говори от първо лице за върлуващия коронавирус из целия свят. Припомянем, че преди два дни стана ясно, че собственикът на Лудогорец и съпругата му са с положителни проби за COVID-19.

„Чувствам се добре. Нямам влошаване на състоянието, благодарение на един изключително добър медицински екип, който се грижи за мен. Смятам, че в едни кратки срокове ще успея да подобря състоянието си и ще бъда скоро изписан“. Това заяви собственикът на „Адванс Медиа груп” Кирил Домусчиев.

YouTube

107 са вече заразените от COVID-19 в България (ОБНОВЕНА)

„Много е сложно с този вирус, тъй като в България едва ли има доктор, който е запознат и има практика с този вирус. Общо взето, всички от тях разчитат на опита си от досегашните вируси и това, което излиза като протоколи от Франция, Китай, Германия и САЩ и се реагира спрямо всеки отделен случай“, каза още той. 

„Благодаря на медиците, които показват невероятен професионализъм“, посочи още той.

„Върнах се преди десетина дни от Франция. Още там бях усетил лека настинка. Прибрах се вкъщи и си направих едноседмична карантина, като съответно се лекувах със стандартните лекарствени средства. Съпругата ми също вдигна висока температура и в крайна сметка си пуснахме тестове за коронавирус, които се оказаха отрицателни. В неделя решихме пак да си направим преглед и да направим скенер на белите дробове. Най-близката болница до нас беше „Софиямед“. Веднага бяхме хоспитализирани“, коментира Домусчиев.

„За щастие, децата са добре. Те също имат температури, но тестовете показват, че са здрави“, посочи още той.

По думите му първият тест, който Домусчиев е направил е бил отрицателен. „След като постъпих в болницата имаше допълнителен тест, тъй като има явно доста случаи, в които първият е отрицателен, а вторият – положителен. При мен вторият се оказа положителен. На жена ми четири пъти е отрицателен, което доказва, че жените не ги засяга чак толкова, колкото нас, мъжете“, посочи той.

Междувременно вчера от ръководството на Лудогорец пожелаха скорошно оздравяване на Домусичев.

Ръководството, треньорите, футболистите и служителите на ПФК Лудогорец желаят бързо възстановяване на собственика на клуба Кирил Домусчиев. Убедени сме, че той скоро ще бъде сред нас и заедно ще се борим с пандемията и последствията от нея. ПФК Лудогорец желае бързо оздравяване на всички българи, които са засегнати от коронавируса и се присъединява към призива на Кирил Домусчиев да спазваме правилата и да не се страхуваме. Вярваме, че колкото сме по-единни в борбата срещу коронавируса, толкова по-бързо ще преодолеем последствията от него., гласи съобщение на официалния сайт на „орлите“.

Източник: NOVA

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе