Уебинар за работата като учител ще се проведе утре

Утре, 24 март, от 18 часа ще се проведе уебинар на тема: „Как работата като учител промени живота ми – Разград“. Инициатор на събитието е Миглена Христова от „Заедно в час“, която се занимава в сфертата на образованието през последните 5 години.

Миглена Христова от пет години работя в сферата на образованието. Тя търси начини, по които образованието да се подобрява и всяко дете в България да има възможност да развива потенциала си. В момента Миглена се занимавам с подкрепа на хора, които искат да работят като учители. Преди това е работила близо три години като учител в начален и в гимназиален етап с ученици между I и XI клас. Опитът й е изцяло в училища, в които учениците показват ниски резултати и имат слаба мотивация. Избрала е да преподава в такива училища, защото там децата имат най-голяма нужда от подкрепа в своето учене, а и не само в него. 

YouTube

  • Всяко дете заслужава качествено образование и подкрепящи учители.
  • Чрез образованието можем да отворим врати пред учениците.
  • Образованието е основен двигател на положителната промяна в обществото ни.
  • Да бъдеш учител може да промени живота на всеки.

“Заедно в час” откриват, обучават и развиват способни и мотивирани професионалисти от различни сфери, които работят дългосрочно за положителна промяна на образованието в България. Програмата за професионално и лидерско развитие включва период от две години, в които участниците се обучават по специално разработена система и работят като учители в български училища с резултати под средните за страната. Целта е всички ученици в България да получат качествено образование – независимо от населеното място, в което живеят, училището, в което учат, и финансовите възможности на семействата им.

Събитието ще се проведе онлайн като уебинар. Всички записани ще получат детайли по имейл. Регистрация можете да направите тук: http://bit.ly/38I05zQ

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе