ОДМВР-Разград уведомява гражданите, че трябва да разполагат с предварително попълнена и подписана декларация при пътуване

На 7-те КПП-та, изградени от 21 март на входно-изходните артерии на град Разград, и в празничните дни продължават да работят дежурни екипи от 4-те Районни управления. ОДМВР-Разград припомня, че в съответствие със заповедта на министъра на здравеопазването от 21 март 2020 г. за въвеждането на противоепидемични мерки, се допуска влизането и излизането на граждани през КПП само при възникнала неотложна необходимост.

Всеки, който преминава през контролно-пропускателен пункт, трябва да има подписана и КОРЕКТНО попълнена декларация относно обстоятелството, което налага пътуването му. Празни бланки-декларации на КПП-тата няма да се предоставят. Необходимо е гражданите да ги носят предварително попълнени и в готовност за предаване на полицейските служители. Декларациите ще се събират от служителите на КПП с цел контрол на изпълнението на мярката и проверка на попълнените в нея данни.

YouTube

ОДМВР-Разград апелира гражданите да не предприемат пътувания освен ако това не е крайно наложително!

RazgradNews призовава всички съграждани да спазват стриктно предпазните мерки на правителството! Изолацията е най-ефикасното спасение! Стойте вкъщи!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе