Единадесетокласничка от ПГИ „Робер Шуман“ – сред отличниците в първия дигитален иновационен лагер на JA Bulgaria за социалното предприемачество

Отборът на Виктория Георгиева от XIБ клас заслужено спечели третото място в първия изцяло дигитален иновационен лагер, посветен на социалното предприемачество в условията на пандемия. Той беше организиран от JA Bulgaria (Джуниър Ачийвмънт България) в партньорство с NN България на 10-11 април 2020 и се проведе виртуално чрез платформата ZOOM.

102 гимназисти от цялата страна, разделени служебно в отбори по реда на предварителната им регистрация, работиха във виртуални стаи. В продължение на два дни екипите трябваше да предложат решение на социален казус, в бизнес контекста на извънредната ситуация в България и по света – да разработят иновативен застрахователен продукт, който да дава смислена защита в ситуация на пандемия.

YouTube

Идеите си екипите представяха под формата на 4-минутна презентация като критериите за оценка на решенията им бяха иновативност, приложимост, обществена полза, презентиране и екипна работа, отговори на въпросите на журито.

RazgradNews призовава всички съграждани да спазват стриктно предпазните мерки на правителството! Изолацията е най-ефикасното спасение! Стойте вкъщи!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе