Още дарения за социалните услуги в Разград

Две от социалните услуги в Разград получиха вчера и днес дарения от местни предприемачи.

28-годишният управител на „М.М.Груп-1“ЕООД Мюмюн Мюмюн и негов приятел, който пожела анонимност, закупиха за нуждите на Дома за стари хора климатик за залата за рехабилитация и пералня за пералното помещение. Дарението е на обща стойност 1535 лева, младите хора за пръв път помагат на социалната услуга, но смятат да продължат с добрите жестове, тъй като по думите им възрастните хора заслужават повече подкрепа за всичко, което са направили за следващите поколения.

В следобедните часове с дарение бе обогатена трапезата на 73-мата обитатели на Дома за стари хора. Всеки от тях получи по 2 козунака от Хлебозавод „Прогрес“ЕООД Разград.

Днес от Хлебозавод „Прогрес“ЕООД Разград направиха дарение и на Дома за пълнолетни лица с деменция – общо 106 козунака с различни пълнежи, по два за всеки от потребителите.

От Хлебозавод „Прогрес“ЕООД Разград са изразили намерение да предоставят дарение от своето производство и на други социални услуги в Община Разград.

RazgradNews призовава всички съграждани да спазват стриктно предпазните мерки на правителството! Изолацията е най-ефикасното спасение! Стойте вкъщи!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]Присъедини се към нашите Facebook групи

Новини Разград
Новини Завет
Новини Исперих
Новини Кубрат
Новини Лозница
Новини Цар Калоян
Новини за Лудогорец
ЖК "Орел" - гр. Разград
кв. Бели лом - Разград
ЖК "Освобождение" - Разград
Новини - Североизточна България
Пътна обстановка и ПТП-та в област Разград
Върни се горе