МКБППМН-Кубрат: мир, любов, красота, радост за цялата планета по случай Деня на Земята

С художествено послание емпатистите към местната комисия отбелязаха 22 април – Mеждународният ден на Земята, който тази година се празнува за 50-ти пореден път на тема: „Действия срещу изменението на климата – огромното предизвикателство на нашето съвремие“.

Месец април е познат като месецът на мобилността на младите в местната комисия, когато подрастващите получават редица предизвикателства по случай деня на детската книга, седмицата на гората и деня на Земята. Оживени дискусии, конкурси и коментари по образователни филми в предишни години осигуряваха на подрастващите пространство да изразят мнение и покажат отношение по темата и да осъзнаят, че дело на всеки отделен индивид е от значение за запазване живота на Планетата и тя диша, когато всички ние дишаме правилно, а това означава отговорност и голяма дисциплина.

YouTube

Как трябва да се отнасяме към майката Земя, за да може да функционира нормално и поддържа живота ни чист и красив? Отговорът на въпроса потърсиха Доника и Василена сред своите връстници, които оцветиха Планетата в ярки и живи цветове и съдържателните думи-послания – МИР, Любов, Красота, Радост, Обич за всяко живо същество, което има една мисия с добро да се грижи за себе си и света, в който живее.

Тази година отбелязването става в условията на извънредната ситуация и излъчването на посланието на емпатистите е съобразно обстоятелствата – с онлайн изпълнение (картичка-послание).

RazgradNews призовава всички съграждани да спазват стриктно предпазните мерки на правителството! Изолацията е най-ефикасното спасение! Стойте вкъщи!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе