В петък „H2O 2012“ ЕООД ще измие парка, а на 2 май – ще мете велоалеята до „Пчелина“

Измиване и дезинфекция на основната алея в Северен градски парк, както и на детските площадки на територията му, ще извърши на 1 май, петък, „H2O 2012“ ЕООД. Процедурата е дарение от фирмата за Община Разград и жителите на региона.

Дейностите започват в 8,00 ч. в Деня на труда и международната работническа солидарност. По всички алеи в парка първо ще бъде извършено мокро метене с индустриална мини метачка „Boshung“, след което основната алея ще бъде измита също машинно и дезинфекцирана.

На 2 май машините на „H2O 2012“ ЕООД ще продължат работата в парка, а от 12,00 ч. метачната машина ще почисти и велоалеята от ОП “Бизнес зона Перистър“ до местността „Пчелина“. Община Разград призовава велосипедистите да не преминават по велоалеята след 12,00 ч. в събота, а ако преминават – да бъдат внимателни.

Община Разград изказва благодарност на „H2О 2012“ ЕООД за дарението. Това е пореден дарителски жест от разградския бизнес в условията на извънредно положение, обявено във връзка с разпространението на COVID-19, когато сътрудничеството и солидарността между хората, институциите и бизнеса  са особено необходими.

RazgradNews призовава всички съграждани да спазват стриктно предпазните мерки на правителството! Изолацията е най-ефикасното спасение! Стойте вкъщи!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]Върни се горе