Нови попълнения в Исперихската болница по време на пандемията COVID-19

Снимка: Facebook

През годините ставаме свидетели как общинските болници претърпяват фалит и престават да функционират, като оставят регионите си без адекватна медицинска помощ. Липсата на кадри е един от основните проблеми, пред който са изправени болниците. Усилията и борбата на доктор Заргар за запазване на болницата и осигуряване на качествено здравеопазване дават резултат. Днес обявиха присъединяването на двама нови лекари-хирурзи към екипа на МБАЛ-Исперих.

Д-р Парсек Салбашян е роден в Добрич. Той е специалист по Хирургия. Работил е в МБАЛ- Добрич АД и МБАЛ -Балчик ЕООД. Има практика като началник хирургично отделение. В продължение на близо три години е бил управител на МБАЛ-Балчик ЕООД /октомври 2017-април 2020г./.

YouTube

Д-р Свилен Чаушев е роден в Силистра. Той е специалист по Хирургия. Работил е в МБАЛ- Добрич АД и МБАЛ -Балчик ЕООД. Има практика като началник хирургично отделение.

С много усилия и работа се стремим нашето име да се свързва винаги с висок професионализъм, почтеност и всеотдайност към пациентите, съобщават от лечебното заведение.

През годините ставаме свидетели как общинските болници претърпяват фалит и престават да функционират, като оставят…

Публикувахте от МБАЛ-Исперих ЕООД в Понеделник, 4 май 2020 г.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

dm petroleum

Върни се горе