Областният управител на Разград благодари на служителите на МВР и ТОЛ системата за професионалната им работа на КПП-та

Областният управител на област Разград Гюнай Хюсмен изказва своите благодарности на всички служители на МВР и на ТОЛ системата, които в периода 21 март – 6 май 2020 г. денонощно даваха дежурства на организираните с цел превенция разпространението на коронавируса 7 контролно-пропускателни пункта на входно-изходните пътища в град Разград. За месец и половина през КПП-та в град Разград бяха проверени и преминаха десетки хиляди автомобили и граждани.

С професионалното изпълнение на своите задължения служителите на реда допринесоха за ограничаване разпространението на заразата COVID-19 в област Разград. С доброто си и коректно отношение към гражданите те показаха, че са не само пазители на реда, но и хора с големи сърца.

YouTube

Г-н Гюнай Хюсмен желае на тях и на техните семейства, на които липсваха по време на дежурствата, здраве и благополучие.

Той благодари и на институциите и организациите, които ги подкрепиха при изпълнението на задълженията им.

Припомняме, че Областна администрация Разград осигури на дежурещите полицаи 14 комплекта пътни знаци (пътен знак Е3 „Полиция“ и пътен знак Т17 „Табела с текст“ с надпис „КПП“).

Областният управител се обръща към жителите на област Разград с апел да продължим да бъдем все така отговорни и да изпълняваме противоепидемичните мерки, за запазим себе си и хората около нас.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе