Йордан Маринов е началник на отдел „Опазване на обществения ред” в Община Разград от днес

Йордан Маринов спечели конкурса за държавен служител за длъжността „Началник на отдел „Опазване на обществения ред” в Община Разград и от днес е на новия си пост.

Йордан Маринов е на 50 години, завършил е: полувисше образование „Електронна техника и микроелектроника” в ПИМЕ-Силистра; магистър е със специалност „Електроника” от РУ”Ангел Кънчев”-Русе и бакалавър „Стопанско управление”(Управление на фирмената сигурност) от ВСУ”Черноризец Храбър”-Варна.

YouTube

Работил е като: техник КИП и А в „Диамант”АД; старши оперативен дежурен в „Балканфарма секюрити”ЕООД; инженер КИП и А в „Каолин”АД Сеново; началник охранителна група в „Балканфарма секюрити”ЕООД; специалист енергиен контрол в „Е-он България”; специалист измерване и специалист АЕДБИ в „Енерго-про Мрежи” и инспектор в отдел „Опазване на обществения ред” в Община Разград.

Конкурсът за държавен служител за длъжността „Началник на отдел „Опазване на обществения ред” в Община Разград бе обявен на основание чл. 44, ал.4 от Наредбата за провеждане на конкурсите и подбора при мобилност на държавни служители.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе