ДК „Дебати – Разград“ организира тази неделя дебат на тема „Расизмът – мит или реалност в 21 век“

Дискусионен клуб „Дебати-Разград“ организира трети дебат в рамките на пилотния проект, финансиран от Фондация „Обществен дарителски фонд за Разград“ и Фондация „Америка за България“. Темата е повече от актуална, а именно: Расизмът – мит или реалност в 21 век.

Младите дебатьори ще имат възможност да дискутират, разделени в два отбора, менторирани от специалния гост на събитието Любен Дилов-син. Той пристига в Разград по покана на дискусионен-клуб „Дебати-Разград“, за да вдъхнови и даде своята нестандартна гледна точка към света. Пословичен със своето чувство за хумор, интелигетността и оригиналността си, той със сигурност ще допринесе към основната цел на организаторите на дебата – да провокират младите хора да учат, да бъдат креативни и да откриват възможности.

YouTube

Всички желаещи да наблюдават дебата на живо могат да заповядат на 14.06 (неделя) в 15 ч. в хотелски комплекс Лес, които с готовност подкрепиха инициативата и ще бъдат наш любезен домакин.

Всички желаещи, които не могат да присъстват, могат да проследят дебата на живо на Facebook страницата на клуба – www.facebook.com/DebatiRz

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе