Кметът на Разград с коментар по актуални теми (ВИДЕО)

Във връзка със запитвания на граждани за избуялата растителност в областния град и други актуални проблеми Кметът на Община Разград Денчо Бояджиев направи изявление във фейсбук страницата на Община Разград. В него той уверява жителите на общината, че общинските структури полагат максимални усилия за поддържане в нормално състояние както на идеалния център, така и на кварталите. Кметът Денчо Бояджиев съобщи, че в началото на месец август започва почистване и на коритото на река Бели Лом, което ще продължи около 2-3 месеца.

YouTube

Коментар на кмета Денчо Бояджиев по актуални въпроси

ℹ️ Коментар на кмета Денчо Бояджиев по актуални въпроси🔹 В началото на месец август започва почистване на коритото на река Бели Лом от обраслата го растителност. Тази дейност ще продължи 2-3 месеца. 🔸 Общинските структури полагат максимални усилия да поддържат зелените площи, както в идеалния център, така и в кварталите на града. 🔹 Екипа на Община Разград продължава да приема и реагира бързо на сигнали от граждани, комуникацията с хората е важна част от нашата работа, затова и споделяме с вас, както положителните неща, така и негативните. 🔸 Сред негативните в последните дни е едно решение на Върховния административен съд, което потвърждава финансовата санкция за Община Разград от 530 000 лева по проекта за благоустрояване на жк „Орел“. Въпреки усилията ни да минимизираме щетите заради несвършената работа на предишното ръководство тези пари от джобовете на данъкоплатците в община Разград се връщат в републиканския бюджет. Нашето старание е такива санкции да бъдат ограничени, защото с тези пари можеше да има нови детски площадки или други придобивки за съгражданите ни.

Публикувахте от Община Разград в Вторник, 23 юни 2020 г.

В изявлението си г-н Бояджиев информира и че въпреки усилията на кметския екип да се минимизират щетите заради несвършената работа на предишното ръководство, 530 000 лв. от проекта за благоустрояване на жк „Орел“ се връщат в републиканския бюджет. Върховният административен съд е потвърдил тази финансова санкция преди дни.

 „Нашето старание е такива санкции да бъдат ограничени, защото с тези пари можеше да има нови детски площадки или други придобивки за съгражданите ни“ – казва в изявлението си кметът.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе