Над 120 деца се явиха на кастинга за академията на Лудогорец

Повече от 120 деца от цялата страна, набор 2006 и 2007, се явиха за обявения от ПФК Лудогорец кастинг за млади таланти. Най-добрите ще се присъединят към Академията на клуба. Кандидатите преминаха през физически тестове и огрови форми, за да докажат, че имат нужните заложби, умения и качества да са са част от школата на най-успешния проект в българския футбол през последните години.

YouTube

Над 120 деца се явиха на кастинга на ЛудогорецПовече от 120 деца от цялата страна, набор 2006 и 2007, се явиха за…

Публикувахте от Football Academy Ludogorets в Събота, 27 юни 2020 г.

Треньорите на подрастващите в клуба наблюдаваха внимателно изявите на момчетата. Демонстрираното бе заснето и след подробен анализ на видео материалите  ще се прецени кои от децата ще бъдат привлечени в Академията. Одобрените ще бъда уведомени до 8 юли. Кастингът се проведе с любезното съдействия на „Смарт Органик“ АД и техните здравословни продукти „Рообар“.

Благодаря на всички, които се явиха на нашия кастинг. На тези, които няма да бъдат привлечени в Академията на клуба, ще пожелая да продължат да развиват качествата си и най-важното – да обичат футбола, защото е най-великата игра“, заяви директорът на детско-юношеската школа на „орлите“ Радослав Комитов.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе