Диалог между Община Разград и младежи от региона

Национален младежки форум е най-голямата младежка платформа в България, която обединява 45 младежки организации и е пълноправен член на Европейския младежки форум. Младежкият съвет организира регионална среща Младежки диалог в гр. Разград на 9 юли от 10 ч. в партньорство с Община Разград, където ще се състои и събитието (ул. „Бели Лом 32“). Тя ще се проведе с представители на Общината, младежки организации и млади хора от областта.

Целта на срещата е да създаде диалог между млади хора и местната власт и да им даде възможност да участват в процеса на вземане на решения на местно ниво. В събитието ще се включат и Младежки общински съвет към Общината и СНЦ „Фабрика за детски мечти“. Национален младежки форум ще запознае присъстващите младежи и представителите на Община Разград с проекта „Диалог на ЕС по въпросите за младежта“. Младежите ще могат да разберат какво е младежко овластяване и защо е важно да се борят за него.

Това е единственото младежко събитие в региона, което осигурява платформа за активни млади хора и предоставя възможността гласът им да бъде чут. Във всяка една от срещите могат да се включат млади хора между 15 и 35 годишна възраст, независимо от това дали членуват в някоя от младежките организации от Общината или не.

За участие в срещата, младежите трябва да попълнят регистрационна форма https://forms.gle/ESzBoQ3YD69wBXYb9. Предвид създалата се ситуация и удължаването на извънредната епидемична обстановка и с цел сигурност на всички участници, по време на срещата ще бъдат спазени всички противоепидемични мерки!

Лица за контакти:
Мирослав Цеков, Главен секретар на Национален младежки форум, мобилен: +359 876 306 042

Антония Папазчева, Помощник координатор по проект “Диалог на ЕС по въпросите за младежта”, мобилен +359 893 271 546

 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]Присъедини се към нашите Facebook групи

Новини Разград
Новини Завет
Новини Исперих
Новини Кубрат
Новини Лозница
Новини Цар Калоян
Новини за Лудогорец
ЖК "Орел" - гр. Разград
кв. Бели лом - Разград
ЖК "Освобождение" - Разград
Новини - Североизточна България
Пътна обстановка и ПТП-та в област Разград
Върни се горе