Присъда за 21-годишен исперихчанин, разпространявал наркотични вещества

Разградският окръжен съд одобри постигнато между Окръжна прокуратура Разград, подсъдим и неговия адвокат споразумение, с което  Бинай С. се признава за виновен по повдигнатото му обвинение.

На 29.08.2018 г. в Исперих, в условията на продължавано престъпление без надлежно разрешително Бинай държал у себе си и в дома си високорискови наркотични вещества с цел разпространение – 0,4861 гр. марихуана на стойност 2,96 лв.; 5,38 гр. амфетамин на стойност 172,50 лв. и 8,05 гр. метилендиоксиметамфетамин /MDMA/ на стойност 322,00 лв. Цялото открито количество наркотични вещества е на обща стойност 497,42 лв.

В съдебната зала 21-годишният мъж заяви, че разбира в какво е обвинен, признава се за виновен, съгласен е с условията и последиците на споразумението, което е подписал доброволно.

Разградският окръжен съд след като прецени, че споразумението не противоречи на закона и морала, го одобри. За извършеното престъпление на Бинай  му бе наложено наказание „лишаване от свобода“ за срок от 1 година, изтърпяването на което се отлага за изпитателен срок от 3 години.

Одобреното от съда споразумение е окончателно и има последиците на влязла в сила присъда.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]dm petroleum

Присъедини се към нашите Facebook групи

Новини Разград
Новини Завет
Новини Исперих
Новини Кубрат
Новини Лозница
Новини Цар Калоян
Новини за Лудогорец
ЖК "Орел" - гр. Разград
кв. Бели лом - Разград
ЖК "Освобождение" - Разград
Новини - Североизточна България
Пътна обстановка и ПТП-та в област Разград
Върни се горе