Отпадъци и сухи треви горяха през изминалото денонощие в Разградско

На 23.07.2020 г. в 11:17 часа в РСПБЗН – Кубрат е получено съобщение за пожар без материални загуби (сухи треви) в землището на гр. Кубрат.

В 13:01 часа в РСПБЗН – Кубрат е получено съобщение за пожар без материални загуби (суха трева) в землището на с. Задруга, общ. Кубрат.

YouTube

В 13:13 часа в РСПБЗН – Исперих е получено съобщение за пожар без материални загуби (стърнище и суха трева) в землището на с. Къпиновци, общ. Исперих.

В 15:27 часа в УПБЗН – Цар Калоян е получено съобщение за пожар без материални загуби (суха трева) в землището на с. Церовец, общ. Иваново.

В 17:39 часа в РСПБЗН – Разград е получено съобщение за пожар без материални загуби (отпадъци) в гр. Разград, ул. „Иван Вазов“ № 16.

В 18:27 часа в РСПБЗН – Кубрат е получено съобщение за пожар без материални загуби (отпадъци) в землището на с. Задруга, общ. Кубрат.

В 19:19 часа в РСПБЗН – Кубрат е получено съобщение за пожар без материални загуби (отпадъци) в землището на с. Каменово, общ. Кубрат.

В 22:42 часа в РСПБЗН – Исперих е получено съобщение за пожар без материални загуби (отпадъци) в землището на с. Подайва, общ. Исперих.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе