От бюрата по труда в Лудогорието разясниха антикризисни мерки за бизнеса, финансиран с евросредства

Служители от Бюрата по труда в градовете Разград, Исперих и Кубрат се включиха в националната информационна кампания за бизнеса „Новите мерки по Ваша мярка”, организирана от Агенцията по заетостта.

Кампанията се проведе в дните 21 и 23 юли в цялата страна. Целта ù е бърза и оперативна подкрепа за бизнеса в условията на ограниченията, наложени с въведената извънредна обстановка по повод разпространението на COVID-19.

YouTube

Агенцията по заетостта започва консултации на бизнеса „Новите мерки по Ваша мярка”

На обявените в кампанията дни от 9.30 часа до 16.00 часа, в Разград на площад „Независимост”, в Кубрат – в градинката на ул. „Борис I”, а в Исперих – пред паметника на Хан Аспарух се разясни пакета ЗАЕТОСТ х 3. Пакетът включва проектите: „Заетост за теб”, „Краткосрочна подкрепа за заетост в отговор на пандемията от COVID-19” и стартиралата на 15 юли мярка с нов дизайн 60/40, финансирани със средства от Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” 2014-2020 г.

Областен информационен център – Разград е част от мрежата от 27 Областни информационни центъра за популяризиране на Европейските структурни и инвестиционни фондове (ЕСИФ) в България.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе