Разградчанка е с опасност за живота след катастрофа край Попово

Жена е с опасност за живота й след пътно-транспортно произшествие в близост до гр. Попово, съобщават от полицията в града.

На 7.08.2020 г. около 12,50 ч. правоспособен 37-годишен водач от гр. Русе, управлявайки собствения си лек автомобил „Пежо“ с русенска регистрация, по път III-204 в община Попово в посока гр. Попово-с. Медовина, на км 48+404 – на кръстовището с път II-51, като не съобразява поведението си с пътен знак „Б2“/“Спри! Пропусни движещите се по пътя с предимство“/ , е отнел предимството на движещ се по път II-51 в посока гр. Бяла-гр. Търговище лек автомобил „Ауди Кю 7“ с разградска регистрация, управляван от правоспособен 45-годишен водач от гр. Разград. В резултат на пътния инцидент пътуваща на предна дясна седалка на лекия автомобил 63-годишна жена е настанен за лечение в МБАЛ-Търговище с черепно-мозъчна травма с опасност за живота й.

YouTube

На водачите на двата автомобила са взети проби за евентуално наличие на алкохол в издишания от тях въздух, които са отрицателни. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ-Попово.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе