Кметът Денчо Бояджиев каза дали ще има есенен панаир в Разград тази година (ВИДЕО)

снимка: Papalin4o Photography

През месец септември няма да се проведе Традиционният Есенен панаир – заяви във видеообръщение във Фейсбук страницата на Община Разград Кметът Денчо Бояджиев.

Причината е извънредната епидемична обстановка и ограничителните мерки, въведени от правителството във връзка с разпространението на световната пандемия COVID-19.

YouTube

Кметът Денчо Бояджиев се обърна както към гражданите на общината, така и към търговците и собственици на атракциони, за които събития като панаира са източник на приходи. Той увери, че местната управа ще направи всичко възможно през следващата година да намери време, вероятно в началото на годината, населението да изпита това удоволствие.

Изявление на Денчо Бояджиев

Изявление на кмета на Община Разград – Денчо Бояджиев, 01.09.2020

Публикувахте от Община Разград в Понеделник, 31 август 2020 г.

Кметът припомни, че заради пандемията и във връзка с опазването на здравето на жителите на общината бяха отменени и редица масови културни събития – Панаира на киселото мляко, Капанския събор и други.

Той допълни, че ограниченията са създали пречки и в работата на Общинска администрация, най-вече по отношение на приходната част на бюджета, но голяма част от проблемите са преодолени във времето. Активно се работи и по инвестиционната програма на местната управа за 2020 г.: вече стартираха част от обществените поръчки, свързани с подобряване на инфраструктурата, в най-скоро започва и друга част от процедурите. Ръководството на Община Разград ще се постарае до края на годината във възможно максимална степен да бъде реализирано това, което бе заложено – увери Кметът Денчо Бояджиев.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе