Оливие Вердон: Лудогорец е най-добрият български отбор

Новото попълнение на Лудогорец Оливие Вердон беше официално представен от спортния директор на клуба Георги Караманджуков на пресконференция в Разград. Централният бранител, който ще играе с номер 24 на гърба си сподели, че е чувал само хубави неща за проекта на „орлите“ и че това безспорно е най-добрият отбор в България.

„Искам да давам винаги най-доброто от себе си, но най-важното е да показваме израстване като колектив“, започна бранителят.

YouTube

„Това е най-добрият отбор в България – винаги играе в Шампионска лига и Лига Европа и е шампион редица пъти наред. Познавам и други играчи, които са били тук и целта ми е да се развия индивидуални, както и да помогна на отбора“.

„Готов съм за игра, имам много добри съотборници, които ми помагат от първия ден. Първата ни задача е да спечелим през уикенда и чак след това ще мислим за мача в Лига Европа“.

„Играл съм с Джонатан Кафу в Бордо, така че имахме добри взаимоотношения и той ми каза някои хубави неща за клуба. Готов съм за игра да, работим здраво с нашите съотборници с за мача през уикенда“.

„Харесвам да играя с топката и обичам да намирам правилните решения на терена. Влизам твърдо в единоборствата и ако може да вкарам и някой гол с глава“.

„Всеки шампионат си има различни характеристики, но това, което виждам тук ми дава повод да си мисля, че нивото е добро. Показателно е, че всеки сезон клубът играе за влизане в Европа, това означава, че Лудогорец има страхотни играчи. Имам уважение към българския футбол и не е случайно, че Лудогорец е спечелил 9 поредни титли“, завърши Вердон.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе