63-годишната жена почина след катастрофата на изхода за Исперих

Почина 63-годишната жена, която пострада тежко при катастрофата на Исперихското кръстовище /изхода от Разград към Исперих и главен път Е-70/. Това съобщават от полицията.

63-годишна жена пострада тежко при катастрофа на разклона за Исперих (ОБНОВЕНА)

YouTube

Сигналът за инцидента бе подаден на тел.112 около 10.30 часа на 1 септември. Лекият автомобил „Фиат Фиорино“, в който пътувала жената, бe управляван от 67-годишния й съпруг в посока от Разград към Исперих. Водачът не спрял на знак „Стоп“ и бил блъснат от движещия се в посока Варна – Русе ТИР „Волво“, управляван от 50-годишен мъж от плевенския град Кнежа. Двамата от леката кола са откарани в МБАЛ-Разград, където е установено, че жената има три счупени ребра и фрактура на ръка. При прегледа на водача на автомобила, 67-годишния й съпруг, са установени контузии и натъртвания. Той е отказал да бъде настанен в лечебното заведение. От него и от шофьора на ТИР-а са взети кръвни проби за изследване, които са отрицателни.

Води се досъдебно производство по чл.343, ал.1, Б във връзка с чл.342, ал.1 от НК. Жената починала в МБАЛ-Разград около 17 часа на 12 септември.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

dm petroleum

Върни се горе