В петък и събота ще ремонтират ул. „Перистър“

снимка: Papalin4o Photography

В петък и събота ще бъде извършено асфалтиране на ул. „Перистър“ в Разград в участъка от кръстовището с бул. „Априлско въстание“ до кръстовището с ул. „Кресна“. Община Разград се обръща към шофьорите с призив да съдействат за по-ефективната работа на ремонтните групи, като в дните, в които ще се асфалтира, не преминават в този участък.

Асфалтирането на ул. „Перистър“ е част от обявена от Община Разград обществена поръчка за текущ ремонт на 15 улици в областния град. В останалите участъци ремонтите вече приключиха. Това са улиците: „Полковник Марков“; „Ахелой“; „Плиска“; „Преспа“; “Околчица“ – тупик източно от ул. „Добровска“; „Дондуков“; ул. „Никола Пенев“ – от ул. “Осогово“ до ул. “Връх Свети Никола“ и от ул. “Юмрукчал“ до ул. “Проф. Д.Ненов“; ул. „Емил Димитров“ – от ул. “Проф. Димитър Ненов“ до ул. „Осогово“; “Казанлък“ – в участъка до Ди Ес Смит България Автобустранс тупик; ул. “Весела“ – от ул. “Урал“ до ЖК “Житница“ бл.2; ул. „Брегалница” – от ул. “Вардар” до ул. „Струмица“; ул. “Околчица“ – тупик западно от ул. “Добровска“; улицата до Тенис кортове от ул. „Северен булевард” до паркинга на тенис кортове.

YouTube

Стойността на текущите ремонти е 302 062,50 лв. без ДДС. Те се извършват от „Пътно строителство“АД, техните работници в четвъртък ще извършат подготовка на ул. „Перистър“ за асфалтирането.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе