34-годишна майка от Разград има нужда от помощ след неадекватно лечение в България

34-годишната Нина Благоева, майка и съпруга от Разград, има нужда от помощ след повече от година неадекватно лечение на симптоматика в Шумен.

През декември 2019 г. Нина получава ужасната диагноза рак на шийката на матката в София и е спешно оперирана от радикална хистеректомия. За съжаление, вече е било твърде късно. Болестта се е разпространила с разсейки по лимфните възли и стомаха. От тогава борбата е непрекъсната и жестока. Усложненията идват внезапно едно след друго, като Нина вече има 5 операции зад гърба си, стоми на бъбреци, черен дроб, стомах, тромбоза на десния крак и общо 8 курса химиотерапии.

YouTube

От септември тази година Нина вече се лекува в болница Анадолу, Турция, където най-после получава надежда, за която да се бори. През изминалата седмица Нина започна нова, агресивна терапия и, макар да е още твърде рано за резултати, успя да избегне следващата операция.

В момента Нина е хоспитализирана и под наблюдение докато не се стабилизира и започне да се храни редовно и нормално. Текущата й сметка в болницата е над 15 000 лв. и, макар по-голямата част да е платена, извънболничните разходи започват да стават недостижими. На близките й са необходими средства за постоянните пътувания, хотел, текущи разходи, консумативи за Нина и т.н.

Който има възможност и желание да помогне, може да го направи чрез:

Банкова сметка: BG77FINV91501017383822
Титуляр: Благой Иванов Благоев
или PayPal: https://www.paypal.me/blagoevi

От семейството благодарят на всички, които са помогнали до момента, и ще помогнат за напред.

Нина има нужда от Вашата помощ!Майка, съпруга, едва на 34г., след повече от година неадекватно лечение на симптоматика…

Публикувахте от Blagoy Ivanov Blagoev в Четвъртък, 22 октомври 2020 г.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе