Купа „Добър партньор“ за десет годишния юбилей на Фондация Кузманов – партньор на МКБППМН-Кубрат

Поради усложнената обстановка в страната, свързана с COVID-19, д-р Надие Карагьозова-секретар на МКБППМН-Кубрат, която е сред официалните гости на осмата педагогическа среща на Фондация Кузманов и десетгодишнината на организацията, ще се включи онлайн в работния ден на конференцията, която започва утре и ще продължи до 1 ноември 2020 година в Банско. В продължение на 8 години, образователният отдел привлича педагози от цялата страна, които дискутират различни наболели теми, свързани с тази толкова важна сфера от обществения живот – образованието. Педагогическите четения се публикуват в специален сборник, посветен на конференцията.

YouTube

Между кубратската комисия и образователния отдел на фондацията има изградено ползотворно сътрудничество от 2016 година насам и са осъществени няколко образователни срещи във връзка с търсене на иновативни форми на педагогическо взаимодействие, като необходимо условие за осъществяване на съвременните образователни и възпитателни потребности. Секретарят на комисията е сред носителите на престижните награди на Фондацията и е участвала в записването на видео-уроци на тема „Емоционалната интелигентност“.

Поздравителен адрес, купа „Добър партньор“ и рисувана керамична чиния ще получи управителят на Фондацията – Атанас Кузманов. Чинията е дело на Росица Неделчева, ръководител на арт-ателието на Дневния център за възрастни с увреждания с девиза на Кубрат, „древен и млад“.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе