ЕРП Север преустановява планираните прекъсвания на тока по празниците

В периода 23.12.2020 – 03.01.2021 г. Електроразпределение Север ще прекрати извършваните по предварително изготвен график ремонтни дейности по мрежата в Североизточна България. В посоченото време не се предвиждат планирани прекъсвания на електрозахранването на клиентите. В навечерието на коледните празници ще бъдат финализирани или временно прекратени текущите етапи от инвестиционни и ремонтни проекти на дружеството по рехабилитация на мрежата.

Диспечерските центрове на електроразпределителното дружество следят денонощно, без почивен ден за непредвидени аварийни ситуации по съоръженията. По празниците дежурен мениджърски състав ще координира при необходимост действията на екипите при прекъсвания на електрозахранването поради повреди и вследствие на усложнена метеорологична обстановка. При подобни условия ЕРП Север съгласува дейностите си с общинските власти, като разчита на тях за своевременното разчистване на пътищата, което значително съкращава времето за локализиране на аварии и възстановяване на електрозахранването в засегнати от лошото време райони. 61 дежурни екипa на електроразпределителната компания са в готовност да реагират своевременно при необходимост. Те са оборудвани със съвременна специализирана техника, пълен набор от инструменти и лични предпазни средства, задължителни в работата им по съоръжения под напрежение.

На разположение на клиентите на ЕРП Север, за подаване на сигнали в случаи на непредвидени смущения в електрозахранването и за информация, е денонощната телефонна линия 0700 1 61 61.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]Присъедини се към нашите Facebook групи

Новини Разград
Новини Завет
Новини Исперих
Новини Кубрат
Новини Лозница
Новини Цар Калоян
Новини за Лудогорец
ЖК "Орел" - гр. Разград
кв. Бели лом - Разград
ЖК "Освобождение" - Разград
Новини - Североизточна България
Пътна обстановка и ПТП-та в област Разград
Върни се горе