Коледни ваучери за деца в община Кубрат

В навечерието на Коледните и Новогодишни празници Община Кубрат осигури коледни ваучери за деца – сираци и полусираци от населените места на общината, съобщават от общинската информационна служба.

YouTube

Лично кметът Алкин Неби поздрави децата във фоайето на общинската администрация в лудогорския град. Топли думи бяха отправени също от зам.-кметът Мирослав Йорданов, директорът на Дирекция „Специализирана администрация“ Стефан Калинов и началника на отдел „Просвета, култура, социални дейности и техническо обслужване“ Здравко Вутов. В своето обръщение към присъстващите кметът Неби пожела за Новата 2021 година на всички най-вече здраве и щастие, след което призова младите хора винаги да обичат родното градче и да не го напускат.

„Трябва да сте смели за вашето бъдеще и да се стремите да постигате вашите цели. Трябва да се борите и за вашите мечти“, каза в своето обръщение към децата заместник-кметът Мирослав Йорданов, който също пожела на всички весело посрещане на най-уютните празници. Поздравления бяха отправени също и от председателя на Общинския съвет г-н Хюсеин Юмеров. Коледни ваучери получиха общо 55 деца. Поради пандемията с COVID-19 тази година бе отложено традиционното тържество за децата, както и други културни мероприятия посветени на Коледните и Новогодишни празници.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе