Задържаха двама братя в Разград за разпространение на наркотици

Снимка: ОДМВР - Разград

Двама криминално проявени мъже са задържани при специализирана полицейска операция за противодействие на разпространението на наркотични вещества. Акцията се проведе на 1 февруари вечерта на територията на град Разград, съобщават от полицията.

Разградският съд оставя в ареста заловените преди дни двама братя за разпространение на нарктоици

Под ръководството на Окръжна прокуратура са извършени процесуално-следствени действия /претърсвания/ на 2 адреса и един автомобил. Около 17 часа е спрян „Фолксваген Голф“,  управляван от 36-годишен мъж от Разград. В хода на полицейската проверка в колата са открити 0,3 грама бяло прахообразно вещество /метаамфетамин/ и 0,3 грама кафяво вещество /опиат/.

Снимка: ОДМВР – Разград

При последвалия личен обиск на 25-годишен младеж, пътуващ в автомобила, са намерени 0,3 грама марихуана и 0,3 грама „чай“. В дома му, който обитава заедно с 27-годишния си брат, са открити 33 грама суха тревиста маса, реагираща на канабис. Двамата братя са задържани в Районните управления на Разград и Лозница.

Снимка: ОДМВР – Разград

В хода на образуваното досъдебно производство е установено, че лицата са съпричастни към извършването и на други криминални деяния на територията на град Разград. Продължава работата по разследване и документиране на престъпленията.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]Присъедини се към нашите Facebook групи

Новини Разград
Новини Завет
Новини Исперих
Новини Кубрат
Новини Лозница
Новини Цар Калоян
Новини за Лудогорец
ЖК "Орел" - гр. Разград
кв. Бели лом - Разград
ЖК "Освобождение" - Разград
Новини - Североизточна България
Пътна обстановка и ПТП-та в област Разград
Върни се горе