Лудогорец представи Пиерос Сотириу (ВИДЕО)

Най-новото попълнение на Лудогорец Пиерос Сотириу бе представен официално.

Нападателят увери, че идва с целта да помогне „орлите“ да завоюват десета поредна титла на страната, както и да влязат в груповата фаза на Шампионската лига или Лига Европа.

YouTube

 

Лудогорец представи официално своя нов нападател – Пиерос Сотиру. Бившият футболист на Астана, подписа с „орлите“ в петък, а днес бе представен официално пред медиите от старши треньора Валдас Дамбраускас.

„Имахме нужда от този трансфер. Вярвам, че Пиреос ще помогне с класата си на тима да постигне успехи“, коментира Дамбраускас.

Пиерос, какви са първите ти думи като футболист на Лудогорец? 
– Много съм щастлив, че съм в този голям и организиран клуб. Ще там всичко от себе си, за да спечеля трофей с екипа на отбора. Искам да благодаря на хората, които осъществиха този трансфер, защото това се случи доста трудно. 

Какви са силните твои страни. Имаш спечелени 9 трофея в своята кариера, очакваш ли десетия си съвсем скоро? 
– Първо да отговоря за своите качества. По принцип съм трудолюбив футболист. Обичам да задържам топката, а както знаете, вкарвам и голове. В Разград съм, за да помогна на отбора да спечели 10-ата си титла и след това да се класираме в групите на Шампионската лига или Лига Европа. 

Познаваш ли някои футболисти на Лудиогорец и харесва ли ти стила на треньора Валдас Дамбраускас? 
– Честно казано не познавам нито един футболист на Лудогорец, скоро ще се запознаем. Надявам се заедно да постигнем успехи. Иначе знам, че в отбора има много опитни играчи, легенди на българския футбол. Имам представа за стила на г-н Дамбраускас. Вече тренирах два пъти с него, само че индивидуално. С нетърпение очаквам да започна пълноценни занимания с групата. 

Конкуренцията в атака в Лудогорец е много сериозна. Това притеснява ли те? 
– Хубаво е да има конкуренция. Аз съм в Лудогорец, за да покажа своите възможности, макар и да знам, че ще имам сериозна конкуренция.  Кога ще бъдеш готов за игра и в каква форма се намирате.

Кога ще сте готов за игра?
– Смятам че съм готов, но последният ми официален мач беше през ноември. Иначе сега водя индивидуални занимания с кондиционния треньор. Кога ще играя и кога съм готов да се появя на терена – решава г-н Дамбраускас.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе