Дневен хороскоп за 27 февруари

© Pixabay.com

Телец

Събота е успешен ден за Телците. Ако обаче използвате парите като средство, за да влияете на други хора, разчитате на околните да Ви ги осигурят, вместо да работите, или пък залагате на съмнителни схеми, нищо чудно през следващите седмици да си имате проблеми. Хармонични отношения с любимия човек и семейството ви. Днешният ден ще е благоприятен за уединение, за медитации и йога, за обръщане навътре към себе си. Днешният ден ще Ви обещава хармония в отношенията. Има дни, в които никой не се сеща да Ви потърси, но утре ще сте обект на интерес от няколко посоки.Лошото в цялата работа е, че ще Ви поканят на няколко партита и ще се чудите къде точно да отидете. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

YouTube

Близнаци

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Не се притеснявайте да се обърнете към колегите си, ако сте на работа и Ви е необходима тяхната помощ. Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с психология и за упражняване на водни спортове. Не е желателно да взимате пари на заем. Днес вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в днешния ден за какво друго може да си мечтае човек. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Рак

Събота е твърде ползотворен ден и ще радва Раците със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Ще бъдете доста натоварени с работа, но в края на днешния ден ще сте доволни. В близките дни не очаквайте приходи. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните ремонти. Може също да се погрижите за здравето си, като спортувате. В заключение Събота не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Лъв

Голям процент от Лъвовете са подвластни на отлично настроение в събота, но ако пожелаете да се насите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. В събота най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Колкото и да Ви е неприятно, обстоятелствата Ви принуждават да се заемете с работа, която няма да Ви донесе полза. Важно е да имате повече пари, но дали всичко не опира до отношението Ви към това, което имате и с което разполагате? А колко всъщност бихте искали да имате и за какво ще го използвате? Помислете над това, отговорите си струват. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Дева

Събота ще е благоприятен ден за Девите, но за момента при Вас ситуацията е доста напрегната, макар че всичко изглежда спокойно и надеждно. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка.Някои го отдават на омразата Ви към самотата. Имате пари, не търсете повече. Днес ще се чувствате подмладени.Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си “младежките” си изпълнения. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Днес е добър ден за професионални изяви, за планирани промени в тази сфера, както и за пътувания, за работа и контакти с хора в чужбина.Благоприятно ще Ви се отразяват всякакви водни процедури, плуването, пребиваването в близост до вода. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Везни

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Деловият ден на Везните ще започне активно и в условията на повишено внимание поради засилената конкуренция в службата и деловите среди. Може да спечелите допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Проблемите на работното Ви място създават напрежение в семейството, но и сред колегите Ви. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Намерете начин да се отпуснете.

Скорпион

Събота носи успех на Скорпионите. Харчите пари за лични неща. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание.Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Утре е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. събота посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. Ако имате проблеми с колегите си, разрешете ги със спокойствие и такт. Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Стрелец

Събота е добър ден за Вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Ако обаче използвате парите като средство, за да влияете на други хора, разчитате на околните да Ви ги осигурят, вместо да работите, или пък залагате на съмнителни схеми, нищо чудно през следващите седмици да си имате проблеми. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. Проблеми се очертават и за тези, които ще насочат вниманието си в любовната сфера. Това Ви помага да се радвате на здраве и да помогнете при решаването на здравословен проблем на много близък човек. Ако сте подготвили работата си старателно, няма начин да не сте доволни от крайния резултат. Събота със сигурност ще бъде доста успешен.

Козирог

Събота е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Движете се повече – възможни са и кратки пътувания. Днешният ден ще е подходящ за пътувания, за контакти с хора в чужбина. На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-вече как да се справите със сметките и същевременно да Ви останат пари за после. Днешният ден ще е идеален ден за нови срещи и любовни запознанства. Общуването Ви с любимите хора Ви носи радост. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Водолей

В събота внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. Днешният ден ще е благоприятен за реализация на парични цели. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Не отказвайте предложения за допълнителна работа. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Днес трябва да избягвате споровете.

Риби

Днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. В интимния живот емоциите са смесени. Здравето няма да Ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Днес сте изпълнени с желание за работа. Събота се характеризира с добри възможности за парични печалби и част от родените в зодията ще се възползват от предоставения им Съдбовен шанс за финансова реализация. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе