„FLAIR“ отваря магазин в Разград

„FLAIR“ отваря врати в Разград на 03.03.2021 г. (сряда). Магазинът се намира на бул. България 34 и ще бъде с работното време от понеделник до петък – 09:00 – 19:00 часа, събота – 10:00 – 17:00 часа, неделя – почивен ден.

По случай откриването, клиентите ще могат да се възползват от 20% отстъпка на всички артикули в магазина, като намалението ще важи до 6 март (събота).

YouTube

„FLAIR“ е иновативна компания, предлагаща широка гама висококачествени спортни облекла и аксесоари. Компанията разполага със собствен дизайнерски, маркетинг и производствен отдел, както и вътрешен отдел за контрол на качеството и през годините успешно си сътрудничи с известни чуждестранни дизайнери.

Марката е с дългогодишни традиции в производството на екипи за професионални спортисти и спортни клубове във всички направления на спорта и разполага с широка търговска мрежа на територията на цялата страна.

Активната фирмена политика и широката ангажираност към развитието на българския спорт допринасят за ускорените темпове на развитие на компанията през последните години.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе