Новият вратар Кахлина: Лудогорец е най-големият български тим

Лудогорец представи новото си попълнение – хърватския вратар Кристиян Кахлина, който идва под наем от Горица, където до преди 3 месеца работеше с настоящия наставник на „орлите“ Валдас Дамбраускас.

„Знам в какъв клуб идвам. Лудогорец е най-добрият клуб в България. Девет месеца работих с Дамбраускас, работихме в много добра комуникация. Разбира се, че съм готов да се боря за титулярно място. Затова и реших да приема това предизвикателство“, започна Кахлина.

„Най-важното за мен е че, Дамбраускас ми се обади, за да дойда. Аз много добре знам неговите методи. Не познавам нито един от футболистите, но важното е, че познавам треньора. Тук съм заради неговата покана, ако ми се беше обадил друг отбор, нямаше да приема“, добави Кахлина.

„Имам приятели, които играят в България и съм гледал няколко мача заради тях. Когато ми се обади Дамбраускас също гледах някои мачове. Но не мога да кажа, че съм гледал мачовете с Локо (Пд) или ЦСКА, защото бях ангажиран с Горица. Сега подражавам на Марк-Андре Тер Щеген, а преди на Джанлуиджи Буфон. Стилът на германеца и неговата игра – това е и моят стил“, завършиха Кахлина.

 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]Присъедини се към нашите Facebook групи

Новини Разград
Новини Завет
Новини Исперих
Новини Кубрат
Новини Лозница
Новини Цар Калоян
Новини за Лудогорец
ЖК "Орел" - гр. Разград
кв. Бели лом - Разград
ЖК "Освобождение" - Разград
Новини - Североизточна България
Пътна обстановка и ПТП-та в област Разград
Върни се горе