Кандидатите за народни представители на Възраждане се срещат с граждани в Разград

Кампанията на Възраждане в Разград ще бъде открита на 07 март 2021 г. в 14 часа, в Конферентната зала на хотел „Централ“ в гр. Разград. Там ще се проведе отворена среща с граждани.

На нея ще присъстват:

YouTube

Ивайло Хъневски

  1. Ивайло Хъневски – водач на листата на Възраждане за народни представители в 18-ти МИР Разградски на Парламентарни избори 2021 г. Роден през 1990 г. в Разград, завършва висшето си образование във Висшето военноморско училище „Никола Й. Вапцаров“ – гр. Варна със степен магистър по специалност „Корабоводене“ за търговския флот. През 2019 г. придобива правоспособност „Старши помощник капитан“. От студентските си години се занимава активно с обществена дейност и е част от Възраждане от основаването на политическата партия.

Мариана Динкова

  1. Мариана Динкова – втора в листата на Възраждане за народни представители в 18-ти МИР Разградски на Парламентарни избори 2021 г. Родена е в гр. Стара Загора, но през целия си живот е жител на Разград. Развива се професионално в областта на занаятите. До 2008 г. е член на Управителния съвет на Регионална занаятчийска камара – Разград.

Пламен Пасков

На срещата, като специален гост ще присъства Пламен Пасков – общественик и политически анализатор. Той е Роден през 1965 г. в Димитровград. Потомък е на българи от селата Дрипчево и Лятно, Шуменско, част от които са се преселили в Хасково и в Димитровград в годините на създаването и строителството на града. Прадядо му Никола (по бащина линия) е бил опълченец на Шипка. Пламен Пасков завършва Висшия институт по зоотехника и ветеринарна медицина (днес Тракийски университет) със специалност „ветеринарна медицина“. На парламентарните избори 2021 г. той е от гражданската квота на Възраждане и е водач на листата на политическата партия с кандидати за народни представители в 4-ти МИР Великотърновски и 9-ти МИР Кърджалийски. На срещата с кандидатите за народни представители на Възраждане ще бъдат обсъдени проблемите на региона, както и следните теми:

  • Здравната криза и икономиката – какво трябва да се направи спешно?
  • Най-големите проблеми в България и тяхното решение.
  • Българското образование – какво да запазим и какво да променим?
  • Проблемът с безработицата, проблемите в регион Разград
  • и други важни за страната ни въпроси.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

/Платена публикация/

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе