С фотоизложба завършва конкурсът за класови дейности по Превантивния календар зна Разград

Снимка: Данче Бозаджиева

Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните към Община Разград ще отчете резултатите от проведения Конкурс за класови дейности по Превантивния календар за 2021 година на 21 юни.

Пет месеца 20 класа от 11 училища разказваха и показваха чрез атрактивни фотоалбуми как са отбелязвали тематичните национални и международни празнични дни, как са работили заедно в свободното си време, какви екипни грижи са полагали за подобряване на средата, в която учат и се забавляват, какви нови знания и умения са придобили, какви атрактивни начини са приложили, за да покажат отговорност към природата, към традициите и обичаите, как са станали по-задружни и толерантни към другите хора.

YouTube

Импровизирана фотоизложба ще покаже моменти от проведените класови дейности. Преди най-любопитната и очаквана част – награждаването на участниците,  ще има и забавна музикална програма.

Събитието ще се проведе на 21 юни 2021 г., понеделник, на пл. ”Независимост” /пред Общинския културен център/ от 17.30 ч.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе