„Национално обединение на десницата – КОД, БЗНС, БДФ, СЕК“ представи листата си за област Разград

През изминалите дни коалиция „Национално обединение на десницата – КОД, БЗНС, БДФ, СЕК“ представи листатата си в град Разград за предстоящите парламентарни избори.

На срещата присъстваха д-р Петър Москов, представляващ коалицията „Национално обединение на десницата“, Теодор Ролев – водач на листата в Разград, предприемач и собственик на печатница „Полиграф“, д-р Людмила Димитрова – кардиолог в разградската болница, Ивелина Христова – учител по химия, Нели Дончева – собственик на счетоводна кантора  и Пламен Пенчев – предприемач в града.

YouTube

д-р Петър Москов

Още в началото на представянето на коалицията д-р Петър Москов заяви основните цели на „Национално обединение на десницата“:

„Ние, за разлика от другите партии, говорим за принципи и ценности, а не за моментно модерно противопоставяне. Основните ни цели са защита и изграждане на силна държавност, която да ни гарантира образование, здравеопазване и сигурност, както и защита на работещия и предприемчивия човек“ – сподели Москов.

„Модерната българска държава трябва да остави хората да работят спокойно, тъй като в момента ситуацията не е такава“ – допълни бившият здравен министър.

Д-р Москов сподели и вътрешното обещание, дадено в коалицията още преди началото на политическата кампания.

„Битката за принципите на дясното трябва да бъде водена безкомпромисно. Влиянието на миналото трябва да бъде прекратено. Десницата, която не прави компромиси, трябва да бъде възродена“ – заяви той.

Теодор Ролев

Теодор Ролев, който е предприемач в града, представи листата на коалиция „Национално обединение на десницата“ като наблегна на факта, че всички представители са жители на града:

„Всички от листата сме местни хора, изградили своя живот и бизнес в Разград пред очите на съгражданите ни. Всички ние от листата имаме преки впечатления от функционирането на администрацията, местното управление и местните структури. Всички ние сме запознати с проблемите на общността“ – сподели Ролев.

д-р Людмила Йорданова

Д-р Людмила Димитрова, която е кардиолог в болницата и член на листата на партията, разкри някои от основните проблеми в нейната сфера при сегашното управление:

 „С годините болницата се обезлюдява откъм персонал. В някои от отделенията, включително в кардиологично отделение, работят само 2 лекари и 3 сестри“ – каза тя.  „Абсурдно е отделение с такава спешност да няма дежурен лекар и да идват лекари от вкъщи.“

В дискусията се включи и д-р Петър Москов, който като лекар сподели своето мнение:

„При нас отсъства държавата и държавна политика, защото държавната политика в сферата на здравеопазването трябва да гарантира пътя на пациента и здравната инфраструктура такава, която да е насочена в интерес на пациента, а не на управляващите“ – заяви Москов.

На тема образование бившият министър на здравеопазването у нас бе категоричен:

„Основното образование трябва да стане задължително. Не може неграмотен човек да избира кой да бъде следващият министър председател на България и как ще изглежда политическото ни управление. Трябва да бъде спрян и процесът с неграмотността при малките деца“ – завърши Петър Москов.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

/Платена публикация/

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе