Ден на отворените врати в ПГССХВТ „Антел Кънчев“

Двамата заместник-областни управители Драгомир Златев и Найден Късов посетиха ПГССХВТ „Антел Кънчев“ в Деня на отворените врати, обявен от учебното заведение. Те разгледаха новия кабинет по хлебопроизводство и сладкарство.  Той е оборудван с модерна техника и обзавеждане по проектите „Подкрепа за дуалната система на обучение“ и „Подобряване и модернизиране на образователната инфраструктура“, разказа директорът на гимназията инж. Венета Наковска. Заместниците на областния управител се запознаха и с материално-техническата база на учебното заведение.

YouTube

„Впечатлен съм от условията, създадени в ПГССХВТ „Антел Кънчев“, заяви Драгомир Златев. „На учениците са осигурени прекрасни възможности да се подготвят за една успешна професионална и житейска реализация“, коментира Найден Късов.

Учебното заведение има и оборудван кабинет /лаборатория по „Механизация на селското стопанство“/, който разполага с прототип на двигател с вътрешно горене и с други компоненти от селскостопански машини. Там се подготвят бъдещите механизатори.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе