„Републиканци за България“ представиха листата си за област Разград

През изминалите дни в Разград политическа партия „Републиканци за България“ представи листатата си за предстоящия вот за избирането на народни представители в 46-ото Народно събрание.

На срещата присъстваха Цветан Цветанов – председател на ПП „Републиканци за България“, Джейхан Хюсеинов – водач на листата в Разград, представител на частния сектор, Сергей Русев, занимаващ се с животновъдство, Нигяр Рашид и Сюзан Исмаилова – също представители на частния бизнес.

YouTube

Цветан Цветанов

В началото на работната среща Цветанов сподели, че за листата е търсен силен екип, който да представлява успешно партията:

„В последните 2 месеца успяхме да съберем млади хора с енергия и интересуващи се от политика. Точно такива хора могат да дадат новия поглед на всички живеещи в област Разград. За нас не е важно кой към какъв етнос принадлежи, а е важно какви са неговите качества и потенциал и единствено това е определящо“ – заяви председателят на партията.

„Една от основните ни цели е да предложим решения, които да обединяват всички участници в политическия живот на страната, защото към момента в политическите кампании има само противопоставяне и омраза към политически опонент. По този начин няма печеливши“ – категоричен бе Цветанов.

Акцент ще бъде поставен и на секторните политики. От ПП „Републиканци за България“ искат всички политически формации да могат да се обединят върху нещо, което е  ключово и ще ни нареди на една от водещите позиции в Европейския съюз и това е именно електронното управление. По този начин ще бъде избегната голяма част от корупцията.

Джейхан Хюсеинов

Според Цветанов държавата трябва да подкрепя младите хора, занимаващи се с малък, среден и микробизнес и то в условията на криза и да им помага. Това негово мнение е подкрепено и от всички членове на партията.

Бившият министър-председател е на мнение, че разликата между предишната и сегашната политически кампании е, че тогава е имало много контролиран вот, като надеждите са тази кампания да бъде по-прозрачна.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

/Платена публикация/

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе