Механото изпрати поредния си 55-ти випуск

В началото на измината седмица НПТГ „Шандор Петьофи“ – гр. Разград изпрати поредния си 55-ти випуск. Бяха раздадени 92 дипломи за средно образование и 59 свидетелства за професионална квалификация.

В двора на училището, в присъствието на родители и близки, представители на 5-те завършващи паралелки – Жан Жеков от 12а, Максим Пенков от 12б, Петър Пенков от 12г, Дилян Христов от 12д и Николинка Чумаченкова от 12е отправиха своите топли думи на благодарност към учителите и ръководството на училището за наученото през годините – не само по отделните предмети, но и в чисто човешки аспект. За последен път задружно и с много емоции  класовете отправиха балони със свои мечти и надежди към небето.

YouTube

По традиция пред всички дипломите си получиха най-амбициозните, най-успешните, изявените в конкурси, олимпиади, спортни състезания. Първенец на випуск 55 на НПТГ стана Джан Неджмидин от 12б клас, който отправи своето послание към следващите поколения на училището и предаде тубуса със свитъка на друг изявен ученик – Максим Ненков от 11а клас.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе