Отборът на ОДМВР-Разград грабна първо място в турнира по футбол, посветен на 5 юли

С турнир по футбол на малки врати днес продължиха изявите по повод Професионалния празник на МВР – 5 юли. Домакин на проявата бе ПФК „Лудогорец” . Срещите се играха на спортния терен в „Гнездо на орли” на принципа две полувремена по 15 минути. В надпреварата се включиха шест отбора. Свои тимове изпратиха РУ – Разград, РУ-Лозница, РДПБЗН – Разград, РУ – Исперих, РУ-Кубрат и ОДМВР – Разград.

В Разград се проведоха стрелби по повод празника на МВР

YouTube

Отборите играха след изтеглен жребий, разделени в групи, като паралелно се играха две срещи. На финала останаха четири отбора – за първо място се бориха отборите на Дирекцията и на РДПБЗН-Разград, а за трето – РУ-Разград и РУ-Лозница. В крайното класиране четвърти остана отборът на Лозница, трето място спечели отборът на РУ-Разград. В лознишкия тим бе и единствената дама – участник във футболния турнир, служител на Пътна полиция в РУ-Лозница. Мач с резултат 3:2 направиха тимовете, спорещи за първо и второ място.

Така шампионската титла с три победи в турнира грабна тимът на ОДМВР-Разград, а второ място завоюва отборът на РДПБЗН-Разград. За състезателите на първо, второ и трето място бяха подсигурени купи и грамоти, които връчи директорът на ОДМВР-Разград старши комисар Диян Минков.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе