МКБППМН-Кубрат с грамоти за педагози от СУ „Христо Ботев“ за постигнати високи образователни резултати от НВО

Сред добрите новини миналата седмица се нареди и една свързана с най-голямото средно училище в района дни след като бяха оповестени резултатите от НВО. Възпитаниците на СУ „Христо Ботев“ показа завидни успехи по английски и български език, които се вписаха добре в националната образователна мозайка. Подобни изненади винаги се приемат с радост и гордост, както от учениците, така и от техните учители и родители. Когато тези резултати се отчитат в края на една  почти една онлайн година.

YouTube

Професионалистите Каролина Иванова (учител по английски език) и Петя Димитрова (учител по български език и литература) бяха удостоени с приза „Вдъхновяващ учител“ от МКБППМН-Кубрат, който изповядва идеите на позитивната педагогика и вярва, че взаимното вдъхновяващо сътрудничество учител-ученик винаги води до дълготрайни резултати, които повишават мотивацията за учене и творчество.

Грамотите бяха предоставени  от секретаря на комисията д-р Надие Карагьозова на директора на училището Росица Христова, тъй като двете педагожки са в заслужен  летен отдих.

 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе