Кметът на Исперих с поздрав по случай Деня на възрастните хора

Кметът на Община Исперих – инж. Белгин Шукри, с поздравителен адрес по повод 1 октомври – Международният ден на възрастните хора.

Днес е Международният ден на възрастните хора

YouTube

Ето и пълният текст на поздрава:

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,
От името на ръководството на Община Исперих и лично от свое име отправям най-сърдечни поздравления към Вас – ХОРАТА СЪС ЗЛАТНИ СЪРЦА, по повод 1 октомври – Международния ден на възрастните.
На тази важна за всички нас дата бих искал да изразя своята признателност към Вас за това, че през годините на Вашия активен живот сте оставили своя отпечатък върху развитието на нашата община и местната ни общност, за усилията да ни изградите като личности. Благодаря Ви, че грижовно и търпеливо с мъдростта на натрупаните радостни и тъжни дни ни напътствате и днес!
Уверявам Ви, че следваме Вашите безценни съвети и се стремим да развиваме качествени услуги, за да живеете в един спокоен, уреден и достъпен град и да имате възможност за пълноценно участие в неговия обществен живот. И занапред, заедно с екипа, който ръководя, ще продължа да подкрепям всяка Ваша инициатива, защото заслужавате да намирате подкрепа, да срещате уважение и топлина.
Бъдете здрави и дълголетни!
ИНЖ. БЕЛГИН ШУКРИ
Кмет на Община Исперих

Кметът на Кубрат с поздрав по случай Деня на възрастните хора

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

dm petroleum

Върни се горе