Приключи ремонтът на два моста в село Благоево

Заместник-кметът и изпълняващ функциите на Кмет на Община Разград Добрин Добрев направи оглед на извършените през тази седмица ремонтни дейности по пътната инфраструктура в населени места в общината.

Вече е приключил ремонтът на пътната настилка по двата моста на ул. „Вит“ в село Благоево. Те са част от изпълнението на обществена поръчка с предмет „Текущ ремонт на улици в населените места на Община Разград“. Нейната стойност е 378 733,33 лв. без ДДС, а обхват на ремонтите са улици в 19 села. Изпълнител на ремонтните работи е „Пътно строителство“ АД.

YouTube

Първоначално бе предвидено полагане на армирано-бетонна настилка, но след допълнителни проучвания бе установено, че основите на мостовете са в задоволително техническо състояние, компрометирана е само пътната настилка. Извърши се подравняване на терена и преасфалтиране на терена на асфалтовата повърхност.

Поради забавянето заради допълнителните проучвания това бе последният участък от обектите в селата в общината, в които бяха предвидени дейности по обществената поръчка.  

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе