Кметът на Исперих с поздрав по случай 1 ноември

Кметът на Исперих – инж. Белгин Шукри, с поздрав по случай 1 ноември – Денят на народните будители:

УВАЖАЕМИ ДЕЙЦИ НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА,
КНИЖОВНИЦИ И ПРОСВЕТИТЕЛИ,
СКЪПИ СЪГРАЖДАНИ,
Днес с почит и възхищение си спомняме за всички наши предци, изиграли важна роля в просветителската дейност на страната ни и в оформянето на националната ни идентичност, и засвидетелстваме нашето уважение към тях – хората, чиито имена са останали в историята на България заради любовта им към родината и посвещението им за благото на народа.
В днешния празничен ден бих искал да поздравя и да изразя своето признание и към всички Вас – будни и духовно извисени личности на нашето време, които въпреки всички трудности продължавате да бъдете посветени на делото си да възпитавате младите в любов към знанието и книжнината, които чрез личен пример подтиквате промяна за обществен напредък, търсите смисъл и мотивация, заставате срещу течението и действате в полза на обществото. Вие сте героите на нашето време!
Тежките дни и изпитания не бива да ни отдалечават от стремежа да завещаем една по-добра България на нашите деца. Бъдете здрави и неотстъпчиво отстоявайте знанието, културата, цивилизоваността, духа и Живота! Дължим го на нашите деца – на тези, в чиито очи виждаме онази непоколебима вяра, че утре непременно ще бъде по-добре от днес!
ИНЖ. БЕЛГИН ШУКРИ
Кмет на Община Исперих

Днес е 1 ноември – Ден на народните будители

YouTube

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

dm petroleum

Върни се горе