Razgrad News стана на 4 години!

На 19 ноември екипът на Razgrad News отбеляза 4 години от създаването на онлайн медията. 

За тези 4 години успяхме да съберем немалка аудитория, която обхваща изцяло област Разград. Бяхме неотлъчно до всяка точка на събитията и успяхме да предоставим на нашите читатели коректната гледна точка на нещата. 

Онлайн медията е създадена, за да информира и популяризира обществения, икономическия, културния, спортния, социалния и деловия живот в столицата на Лудогорието. Медията ни има за цел бързо и обективно да предава актуална информация за случващото се в региона.

За този период от време успяхме да достигнем до широка аудитория и развихме Facebook групи за няколко общини в областта – Разград, Исперих, Кубрат, Цар Калоян, Лозница и Завет. 

„Razgrad News не спира да гледа в бъдещето, а зад всички успехи до момента стои екипът, който я развива“, сподели нашият главен редактор – Петромир Пенчев.

За изминалата година цифрите сочат, че медията ни е успяла да достигне до над милион читатели от страната и извън нея, като уебсайтът е отворен над 6 милиона пъти. Статиите ни се четат от хора не само в България, но и в САЩ, Германия, Турция и други. 

Razgrad News ще продължава да отразява събитията на мига с вярна и проверена информация. Екипът ни благодари на всички партньори и колеги от институциите за сътрудничеството през тези години.

Благодарим и на Вас, нашите читатели, че сте част от нас! Бъдете здрави!

 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]dm petroleum

Присъедини се към нашите Facebook групи

Новини Разград
Новини Завет
Новини Исперих
Новини Кубрат
Новини Лозница
Новини Цар Калоян
Новини за Лудогорец
ЖК "Орел" - гр. Разград
кв. Бели лом - Разград
ЖК "Освобождение" - Разград
Новини - Североизточна България
Пътна обстановка и ПТП-та в област Разград
Върни се горе