Съвети за перфектните коледни подаръци за деца и мъже

Почти всеки от нас се е сблъсквал с нелеката задача да избира подарък за мъж, независимо дали това е най-добрият ни приятел, нашата половинка, баща, брат или дете. В повечето случаи затруднението идва от там, че според нас мъжът, за когото търсим подарък, си има всичко необходимо. С наближаването на коледните празници отново идва моментът за избирането на мъжки и детски подаръци.

Подготвили сме Ви няколко идеи, които съчетават в себе си практичност, но и уникалност. Тези предложения биха били перфектният подарък, ако желаете да зарадвате мъжът около Вас или Вашето дете по време на коледните празници, а и не само:

YouTube

Часовник

В повечето случаи подаряването на часовник се свързва със специални поводи и специални хора, тъй като това е много личен подарък. За да успеем да изберем подходящия часовник,  е нужно да познаваме човека изключително добре, ако искаме да виждаме аксесоара често на ръката му. Един от най-подходящите варианти за избор на часовник е именно ЕМАГ и по-конкретно ЕМАГ разпродажбите. Широката гама от над 8 000 мъжки часовника дава свободата за избор на ръчен часовник дори и за най-претенциозния ни близък мъж.

Портфейл

Едно от главните предимства е, че това е универсален подарък и е перфектният коледен подарък за мъж. Може да се подари както на по-далечни познати, така и на наши близки роднини и приятели. Друго предимство е, че портфейлът се причислява към трайните подаръци и по този начин ще остане за дълго при своя притежател и ще му напомня за Вас. Ако искате да направите подаръкът още по-специален, подарете портфейла в красива кутия или гравирайте послание. Важно уточнение е, че когато подарявате портфейл е добре да сложите пари в него – вярванията гласят, че „пари при пари отиват“ и по този начин освен, че ще направите страхотен подарък, ще помогнете и на бъдещия му притежател да спечели още финанси.

Парфюм

За да успеем да изберем подходящ мъжки парфюм, със сигурност трябва да имаме в предвид начина на живот и вкусовете на човека, за когото е парфюмът. Друго, което задължително трябва да вземем под внимание при избора на парфюм, е той да бъде съобразен със сезона и възрастта на мъжа. Едно е сигурно – добрият мъжки парфюм винаги ще бъде приет с голямо желание.

Когато говорим за детски подаръци задачата е не по-малко сложна. Децата искат всичко, но и почти всеки един подарък им омръзва след първия половин час. Опитвайки се да избегнем този тип ситуация сме Ви подготвили и няколко идеи за коледни подаръци за деца, комбинирани с промокод за Хиполенд, за да се насладите на хилядите им предложения за коледен подарък с неочаквано добри намаления:

Детски дървен влак или пързалка за коли

Можете да подарите на своето дете детско влакче на части, които то трябва да сглоби. Този подарък комбинира в себе си оригиналност и развива творческите умения на детето. Пързалката за коли пък е идеалният вариант за подарък на всички момчета, запалени по автомобилите от ранна детска възраст. За тях играта с коли ще бъде истинско приключение, а пързалката още повече ще засили интереса на детето Ви към коледния подарък.

Настолни игри

Детски коледен подарък, който носи със себе си много забавления и комуникация. Чрез настолните игри децата развиват полезни умения и се забавляват. Едни от най-популярните игри, които остават все така търсени през годните са „Не се сърди, човече!“, „Монополи“, „Таланти“ и всякакви други приключенски игри. Настолна игра под коледната елха навръх Коледа Ви гарантира часове прекарани в компанията на децата и най-близките Ви хора и създаването на безценни спомени.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе