Клуб „Природа и фантазия“ при ЦПЛР-Разград организира конкурс по приложно изкуство на тема „Коледни фантазии“

За тринадесети път клуб „Природа и фантазия“ при ЦПЛР-Център за ученическо техническо и научно творчество – Разград организира конкурс по приложно изкуство на тема „Коледни фантазии“. През годините активността на участниците бе променлива, а обхватът – различен. Започнал на клубно ниво, продължил сред възпитаниците на ЦПЛР-ЦУТНТ, докато днес достига на областно ниво.

YouTube

Интересът и тази година е голям, както се вижда по изложените в залата 250 творби на 222 участници. Благодарение на Интернет, в конкурса се включиха участници и от други областни центрове – Пловдив и Перник. Получени са творби от различни образователни институции в Разград, Самуил, Лозница и Стражец. Протоколът от класирането може да видите тук.

Класираните участници от гр.Разград могат да получат грамотите и наградите си на адреса на образователната институция: гр.Разград, ул.“Трапезица“№1 след обаждане на посочения в регламента телефон на Цвети Терзиева, ръководител на клуб „Природа и фантазия“.

Цветанка Русева, директор на ЦПЛР-ЦУТНТ-гр.Разград,  благодари на всички участници в конкурса за проявения интерес и вложените творчески умения. Пожелава им светъл Рождественски празник и весело посрещане на новата година.

 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе